Wij zijn KIOTA

KIOTA betekent 'thuishaven'. Een naam die goed bij ons past.

Want professionals die voor ons werken, ervaren KIOTA als een solide basis voor hun professionele ontwikkeling. Of het nu gaat om een tijdelijke of langdurige opdracht; wij staan voor je klaar met advies, coaching en begeleiding. En als het tijd is voor de volgende stap in je carrière, helpen wij je weer vooruit.

KIOTA is onderdeel van de Kabisa-groep. Dat geeft ons een stevige basis in het werkveld van onze kandidaten.

kioata-nest.jpg

Waar wij voor staan

Bij alles wat we doen, laten we ons inspireren door onze vier kernwaarden.

Niet zomaar wat loze kreten, maar de standaard waaraan we steeds ons doen en laten toetsen. Daar kun je ons aan houden!

 Kwaliteit

Kwaliteit begint volgens ons allereerst met simpelweg te doen wat we beloven.

Afspraak is bij ons dus gewoon afspraak. Bij KIOTA wacht je niet tevergeefs tot je wordt teruggebeld. En hoef je bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie te verstrekken. Maar het moment waarop we onszelf écht bewijzen, is als we je verwachtingen overtreffen. Daar doen we het voor. Want alleen zo kunnen we steeds opnieuw het verschil maken voor zowel kandidaat als opdrachtgever. 

 Persoonlijk

Om je optimaal te kunnen begeleiden, willen we je goed leren kennen.

Ook als je voor ons aan het werk bent, houden we regelmatig persoonlijk contact. Om te zien hoe het gaat en of we iets voor je kunnen doen. Niet met een standaard e-mailtje, maar met oprechte interesse. Zo begeleiden we je bijvoorbeeld ook tijdens je eerste gesprek met een potentiële werkgever. Dat maakt dat de kennismaking vaak een stuk soepeler verloopt en vergroot de kans op succes. Uiteraard evalueren we het gesprek na afloop. Het doel: jou als professional te laten groeien.

 Innovatief

Als wij bij KIOTA kansen zien voor een kandidaat, bijten we ons vast en laten we niet zomaar los.

Gaat niet, bestaat niet voor ons. No can’t do! Onze eigenwijze resource managers zetten al hun creativiteit in om innovatieve oplossingen te vinden. Niet door vast te houden aan geijkte procedures, maar door met een open blik kansen te signaleren, creëren én verzilveren. Resultaat is wat telt.

 Agile

Een term uit de software-ontwikkeling, waar ook de wortels liggen van ons moederbedrijf Kabisa.

Door tijdens een project nauw contact te houden met opdrachtgever en professional zijn we steeds 'in control'. Zo blijven we wendbaar en kunnen we gaandeweg snel bijsturen. Dat verzekert een optimaal resultaat.

Wat wij zoeken in kandidaten

KIOTA bemiddelt kandidaten op HBO-niveau en hoger in ICT, finance, techniek en gelieerde vakgebieden.

Behalve de juiste kennis en ervaring zoeken we vooral professionals met ambitie en energie. Vakmensen die niet kunnen wachten om hun tanden te zetten in een nieuw project en trots zijn op hun werk. Kortom: het type jonge hond, ongeacht je leeftijd!

Ben jij een echte professional? Iemand die houdt van zijn vak en nieuwe uitdagingen met beide handen aanpakt? Laat jij je niet snel uit het veld slaan? Neem je graag zelf het initiatief? En heel belangrijk: houd je er van jezelf te blijven ontwikkelen? Dankzij onze jarenlange expertise en uitgebreide netwerk van topwerkgevers kunnen we jou daarbij als geen ander faciliteren.

 

Investeren in mensen

KIOTA is zuinig op de band die we opbouwen met onze professionals. Dat betekent dat we echt investeren in onze mensen. Zodat jij persoonlijk en vakinhoudelijk kunt blijven groeien.

Voor de carrièreontwikkeling van onze professionals hebben we de KIOTA Academy opgericht.

Daarin bieden we doelgerichte opleidingen, trainingen en workshops. Bijvoorbeeld om je technische kennis op peil te houden of je professionele vaardigheden aan te scherpen. Op verzoek bieden we ook coaching en begeleiding bij je carrièreontwikkeling.

Voor meer informatie over de KIOTA Academy kun je jouw vraag mailen naar info@kiota.nl.

kioata-academy.jpg


kioata-netwerk.jpg

Opdrachtgevers

KIOTA werkt voor toonaangevende nationale en internationale bedrijven in Noord-Brabant en Limburg.

Onze klanten zijn vaak innovatieve koplopers; topwerkgevers waar je de kans krijgt om het beste uit jezelf te halen. Door ons uitgebreide netwerk en kennis van de branche is KIOTA in staat jouw potentieel te realiseren.

Bekijk onze vacatures